Geelvinck Pianola Museum: Simone Honijk Kwartet met ‘From this moment on’

6 oktober 2017 | 20.30 uur | Pianola Museum, Amsterdam
simone-honijk_cover_1

Vocal Jazz concert en presentatie van de nieuwe CD “From this Moment On” van het Simone Honijk Kwartet met Ellister van der Molen als gastsoliste.

“Jazz is een lifetime commitment” is de lijfspreuk van Simone Honijk. Op haar 38ste maakte zij een carrière switch en startte met de opleiding Vocal Jazz aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2005 studeerde zij af met een schitterend resultaat. Sindsdien timmert zij aan de Vocale Jazzweg. “From this moment on” is een aantrekkelijke mix van eigen composities van het kwartet en jazzstandards. Voor degenen die het uitverkochte en succesvolle release concert op 15 april 2017 hebben gemist is er nu een herkansing in onze muzieksalon. Het begeleidingstrio bestaat uit Dirk Balthaus, piano, Thomas Winther Andersen, contrabas en Niek van Wiggen, drums.
Ellister van der Molen is gastsoliste op bugel en trompet.

De CD is deze avond te koop voor een speciale prijs van €12.50.

Toegang €15,-

 

Locatie: de muzieksalon van het Geelvinck Pianola Museum, Westerstraat 106, 1015 MN Amsterdam, website www.pianola.nl

Reserveren aanbevolen: info@pianola.nl of telefonisch 020 – 627 96 24

Voor dit concert gelden geen extra kortingsregelingen.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam