Mirel Jancovici en Jeroen Riemsdijk: Herinneringen en Herdenkingen

17 september 2017 | 15.00 uur | Werkgebouw Het Veem, Amsterdam

Herinneringen en Herdenkingen
De Roemeense meestercellist Mirel Jancovici opent samen met pianist Jeroen Riemsdijk en Frank Diamand als verteller, het seizoen 2017-2018 van de Toets des Tijds Concerten met een programma van Herinneringen en Herdenkingen.
De Herinneringen zijn de Souvenirs de voyages van componisten als Duparc, Schubert, Rachmaninov en Tchaikowski, de Herdenkingen de Holocaust en de Armeense genocide, door middel van gedichten van Celan en Yevtuchenko, de Turkse zanger Aşık Veysel en muziek van componisten als Slawa Ulanowski, Anatolijus Senderova, Komitas, de beroemde Turkse pianist en componist Fazil Say en van Jancovici zelf.

Entreeprijs € 17,50/€ 12,50 met korting (Stadspas/65+/CJP/Studentenpas)

 

 

Voor dit concert gelden geen extra kortingsregelingen.Locatie

Werkgebouw Het Veem

Toets des Tijds: pianorestauratie-atelier en concerten Het bijwonen van een ToetsDesTijds concert betekent een zondagmiddag doorbrengen in voormalig pakhuis Het Veem, met uitzicht op het IJ, in een informele en intieme setting luisteren naar klassieke muziek en iets drinken in een pianorestauratieatelier met de uitvoerende musici. Door de nabijheid van de uitvoerenden is de spanning die met hun live uitvoering gepaard gaat voelbaar en inspirerend voor uitvoerenden én luisteraars.

Lees verder
van Diemenstraat 410
1013 CR Amsterdam