Beau soir: verjaardagsconcert voor Marijke

16 juni 2018 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Ivana Marija Vidovic, piano en Karina Sosnowska, viool,

Marijke Brekelmans, voordracht

Nog twee nachtjes slapen en Marijke is jarig!  Evenals  twee jaar geleden komt de Kroatische pianiste en dichteres Ivana Marija Vidovic speciaal uit Dubrovnik voor een feestelijk concert ter gelegenheid van de verjaardag van Marijke. Met de getalenteerde Poolse violiste Karina Sosnowska brengt Ivana een verfijnd en uiterst romantisch programma met werken van oa Tchaikovsky, Liszt, Debussy, het betoverende Ave Maria van Dora Pejačević en de indrukwekkende Meditation van Jules Massenet. De kers op haar eigen verjaardagstaart is Marijke’s  voordracht van een van de gedichten van Ivana. Het verjaardagsconcert van 2016 haalde de wereldpers!

Toegang €17,50, Stadspas en studenten  €15,- incl. welkomstdrankje om te toasten op de verjaardag van Marijke

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam