Beau soir: verjaardagsconcert voor Marijke

16 juni 2018 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Ivana Marija Vidovic, piano en Karina Sosnowska, viool,

Marijke Brekelmans, voordracht

Nog twee nachtjes slapen en Marijke is jarig!  Evenals  twee jaar geleden komt de Kroatische pianiste en dichteres Ivana Marija Vidovic speciaal uit Dubrovnik voor een feestelijk concert ter gelegenheid van de verjaardag van Marijke. Met de getalenteerde Poolse violiste Karina Sosnowska brengt Ivana een verfijnd en uiterst romantisch programma met werken van oa Tchaikovsky, Liszt, Debussy, het betoverende Ave Maria van Dora Pejačević en de indrukwekkende Meditation van Jules Massenet. De kers op haar eigen verjaardagstaart is Marijke’s  voordracht van een van de gedichten van Ivana. Het verjaardagsconcert van 2016 haalde de wereldpers!

Toegang €17,50, Stadspas en studenten  €15,- incl. welkomstdrankje om te toasten op de verjaardag van Marijke

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam