Benefietconcert voor Abdul, in Dat Bolwerck, Zutphen: Liszt, Fauré, Schumann en Piazzolla.

30 september 2018 | 11.00 uur | Dat Bolwerck, Zutphen
Musicus/ensemble: Steven Faber – piano 

Deel dit bericht:

Een eenmalig optreden van het trio Beekman, Troost & Faber – voor de homoseksuele Afghaan Abdul. Hij moet in zijn land onderduiken voor zijn geaardheid. De opbrengst van dit concert is bedoeld om hem naar Nederland te laten komen, zodat hij hier in veiliger omstandigheden de nodige procedures in gang kan zetten.

De situatie van Abdul, in een eerdere fase in zijn leven literatuurstudent, is dermate schrijnend dat ook Boris Dittrich deze case op de voet volgt en de UHNCR erop geattendeerd is.

Steven Faber schrijft:
“Zondag 30 september om 11.00 in Dat Bolwerck in Zutphen geef ik op piano, met tenor Marcel Beekman en Jan Willem Troost op cello, een benefietconcert met werken van Liszt, Fauré, Schumann en Piazzolla.
De opbrengst is bedoeld om de homoseksuele Afghaan Abdul een veiliger leven in het verschiet te stellen door hem naar Nederland te halen.
Als je meer over zijn situatie wilt weten kan ik je informatie sturen.
Reserveren voor dit concert kan bij mij en mocht je willen doneren dan kan ik je het rekeningnummer geven.
mail: koestraat40zwolle@gmail.com”
Benefietconcert
Het benefietconcert voor Addul vindt plaats in Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112 in Zutphen,
op zondagochtend 30 september om 11 uur
Gift na afloop of overmaken via bank
Steven Faber
-pianist, collaborative pianist
-co-coordinator master of music
-research supervisor
ArtEZ Conservatoire Zwolle
Netherlands
0(031)627256720
s.faber@artez.nl


Locatie

Dat Bolwerck

Dat Bolwerck is een kunstcentrum in een historisch gebouw gelegen in het hart van Zutphen. Er worden binnen en buiten verschillende hedendaagse kunstvormen en klassieke muziek (o.a. van de Cello Academie) gepresenteerd. Verder zijn er lezingen, filosofie bijeenkomsten, workshops en inspiratiesessies. Het gebouw, de locatie en de tuin hebben een verstild karakter waardoor je in de combinatie met de kunsten, concerten en lezingen haast vanzelf een breuk met het alledaagse maakt en ruimte creëert voor nieuwe gedachten.

Lees verder
Zaadmarkt 112
7201 DE Zutphen
+31620437979

Bezoek website