Chopin en George Sand

18 november 2018 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Met deze voorstelling krijg je een kijkje in het leven van de componist Chopin en zijn spraakmakende vriendin: de schrijfster George Sand. De schrijfster is zelf op wonderbaarlijke wijze aanwezig bij dit concert. Zij vertelt over haar ontmoeting en relatie met ‘Chip Chip’. Sand’s verhalen en de intense muziek van Chopin lijken je terug te brengen naar de 19e eeuw, De sfeervolle omgeving van het Pianola Museum helpt daar nog extra aan mee! De voorstelling gaat niet alleen over vrolijke dingen maar heeft toch een lichtvoetige touch, mede door de interactieve grapjes. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en hun ouders en grootouders!

Toegang € 7,50 voor kinderen en € 10,- voor volwassenen

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.

Uitverkocht / Sold out!


Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam