Culinair arrangement mini-festival Klavieren in Zutphen: 18 mei

18 mei 2019 | 12.00 uur | Genietcafé Oude Bornhof, Zutphen
Deel dit bericht:

Huis Borro en het Genietcafé: luncharrangement
Wandelen maakt hongerig. Vanaf 12 uur staat in het Genietcafé, gevestigd in Huis Borro,  een luncharrangement voor u klaar. Huis Borro is een markant gebouw, midden op het Oude Bornhof, De rijke kanunnik Borro liet in 1343 een voornaam huis bouwen, dat hij bij zijn overlijden in 1349 naliet voor onderdak van arme, bejaarde inwoners van Zutphen. In 1611 werd het een oude mannen- en vrouwenhuis, waar de monumentale toegangspoort tot het hofje naar verwijst.

Hebt u een dagkaart of ticket voor het wandelconcert “Klavieren in Zutphen” gekocht op de website van oudemuziek.nl, dan kunt u hier alsnog het culinair arrangement kopen.

 

Luncharrangement:
het Genietcafé-luncharrangement bestaat uit een soepje en mooi belegde sandwiches (ook vegetarisch) naast koffie/thee/melk/fris:  à 16,75 euro

Glas wijn of bier is wel verkrijgbaar, maar  is niet inclusief, u rekent dat ter plekke af.

 

 Locatie

Genietcafé Oude Bornhof

Tegenover het pand waar het Geelvinck Muziek Museum aan de Zaadmarkt in Zutphen gevestigd, is de ingang naar de Oude Bornhof. Op de poort staan stenen beelden die aangeven voor wie het hofje werd gebouwd. Hier sleten de oudjes hun godvruchtige laatste dagen. In de Oude Bornhof staat het huis waar de kanunnik Borro omstreeks het jaar 1300 leefde. Hierin is nu het Genietcafé gevestigd met het mooiste terras van Zutphen.

Lees verder
Oude Bornhof 57
7201 DX Zutphen