Double Espresso Saxofoonkwartet

13 december 2019 | 20.30 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Lichte muziek in donkere dagen. Double Espresso speelt vanavond een kleurrijke greep uit haar repertoire.

Ongekende groove met twee vette baritonsaxofoons in stukken van Charles Mingus, in nieuwe arrangementen voor dit kwartet. Sprankelende ragtime uit de Roaring Twenties, met ook een rol voor de pianola. En eigenzinnige stukken van eigen hand, met scheurende altsaxen en stuwende baritonsaxen.

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Met zoveel moois kan het geluk niet op!

 

Double Espresso bestaat uit:

Babette Jane, Floortje Smehuijzen altsax

Annette de Greeuw, Loes Rusch baritonsax

 

Toegang € 15,- / Studenten en stadspas € 12,50

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam