Familievoorstelling: Jan Klaassen en de forel van Schubert

29 september 2019 | 14.30 uur | Muziek Museum Zutphen, Zutphen
Deel dit bericht:
Jan Klaassen ontdekt in zijn vijver samen met Katrijn een heel bijzondere vis. Dat blijkt een Kooikarper te zijn, die van iemand anders is.
De eigenaar looft een beloning uit van €1000,- voor wie weet waar deze vis is.
Heksje Hupsakeee aast op deze beloning en tovert de vis naar haar vijver.
Agent Groen moet ervoor zorgen, dat de vis weer bij de eigenaar terug komt.

Deze voorstelling is met name geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar, maar iedereen is welkom! Het is een interactieve familievoorstelling, met muzikale omlijsting en veel vrolijkheid, maar ook spannend natuurlijk.

De Kiekkast

Poppentheatergroep ‘De Kiekkast’ is een reizend theatergezelschap met een poppenkast.
Het poppentheater brengt voorstellingen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Samen met Jan Klaassen, Katrijn, Heks Hupsakeee!, Agent Groen en Juffrouw Janny beleven de kinderen spannende avonturen.
Een voorstelling duurt 45 tot 60 minuten.

Boek alvast uw kaartjes / Buy tickets online

Boeking GMZ Ouder Kind Concert

Bijdrage à ten bate van het bespeelbaar houden van de historische instrumenten van de Sweelinck Collectie. Uw bijdrage gaat rechtstreeks naar de uitvoerende musici, die daarvan op hun beurt de helft aan ons restauratiefonds schenken.

    Heeft de ouder of grootouder een museumkaart dan geldt die ook voor het kind.


Locatie

Muziek Museum Zutphen

Het Geelvinck Muziek Museum opende op 30 juni 2017 zijn deuren in Huis De Wildeman (voorheen Museum Henriëtte Polak), pal in de historische binnenstad van Zutphen. Dit imposante patriciërshuis met zijn eind 18e eeuwse klassieke gevel, stamt uit de late middeleeuwen. De stijlkamers met historische fortepiano's ademen de sfeer van Beethoven's tijd. Aan deze iconische componist, die volgens sommigen in Zutphen werd geboren, is de tentoonstelling op de 1e verdieping gewijd. Op de 2e verdieping – bij het open depot met restauratieatelier – bevindt zich een schuilkapel uit 1628. Regelmatig vinden er concerten op historische piano's uit de 18e en 19e eeuw plaats.

Zaadmarkt 88
7201 DE Zutphen
020-6390747 / 0642228300

Bezoek website