Grand Gala met de legendarische pianist Wim Warman

11 oktober 2020 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Pianist Wim Warman is een legende in de wereld van de Argentijnse Tango. Daarnaast is hij een meester in andere stijlen, zoals latin en jazz.

Veel bezoekers van het Pianola Museum hebben herinneringen aan zijn zinderende optredens bij de tangoconcerten met Juan Tajes. Op deze zondagnamiddag keert hij terug op ons podium.

Omringd door pianorollen van zijn voorgangers brengt deze virtuoos een geanimeerd programma met eigen composities en variaties op jazzstandards, latin, zelfs klassieke melodieën en natuurlijk…. tango!

Als klap op de vuurpijl geniet u van een quatremains met Wim Warman op de vleugel, Kasper Janse op pianola.

Zijn spel herken je uit duizenden, een concert met Wim Warman is een feest!

Om dit Grand Gala met Wim Warman extra luister bij te zetten wordt feestelijke kleding zeer op prijs gesteld.

https://www.wimwarman.com

Toegang: € 25,- incl. 1 consumptie

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.

Uitverkocht / Sold out!


Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam