Grieg en Tchaikovsky op twee vleugels

11 november 2018 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

De jonge pianiste Liza Bochkareva won diverse internationale concoursen. Ze studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium waar ze Martin Oei leerde kennen. Oei vormde de afgelopen zes jaar een vast duo met Daniel Wayenberg. Zij specialiseerden zich in pianoconcerten op twee vleugels en hun tournee met concerten van Rachmaninoff en Chopin trok volle zalen. Die traditie zetten Oei en Bochkareva voort met het Pianoconcert van Grieg en het Eerste pianoconcert van Tchaikovsky. Na het spelen van enkele Lyrische Stücke van Grieg neemt Bochkareva de solopartij van het pianoconcert voor haar rekening. Na de pauze speelt Martin Oei het Eerste pianoconcert van Tchaikovsky, waarbij Bockareva de orkestpartij vertolkt.

Toegang €15,- , Stadspas en studenten  €12,50

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.

Uitverkocht / Sold out!


Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam