“In de ban van Beethoven” met Vera Kooper Nog 2 kaarten!

23 maart 2019 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

De Nederlandse pianiste Vera Kooper wordt beschreven als een sensitief en expressief musicus, met een indrukwekkende techniek en gepassioneerde toewijding. Vera geniet al jaren een uitgebreide concert carrière.

Ze heeft opgetreden als solist en in kamermuziekverband in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Slovenië, Italië en Israël. Veel van haar optredens zijn live uitgezonden op de Nederlandse Radio. Ook won ze prijzen onder andere  bij de “International Steinway Competition” en het “Prinses Christina Concours”.

Vera ontvangt regelmatig lessen en coaching van de legendarische Amerikaanse pianist Stephen Kovacevich, die haar omschrijft als een “buitengewoon begaafd en interessant kunstenaar”.

Sinds 2013 maakt zij deel uit van een van de meest veelbelovende ensembles van dit moment: Het Delta Piano Trio. Vanavond treedt zij solo op in onze muzieksalon; in de aanloop tot het Beethovenjaar 2020 brengt zij haar programma “In de ban van Beethoven”.

Toegang €15,-, Stadspas en studenten  €12.50

Bekijk concertprogramma >Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam