Jazzfeest met Berend van den Berg Trio

23 juni 2019 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Het vermaarde Trio Berend van den Berg met Erik Robaard op bas en Joost Kesselaar op drums treedt deze middag op met gastsolist Eduardo Blanco op trompet.

Zoals in het verleden vaker vertoond, spelen zij ook samen met Harrie van de Voort, die op de pianola pianorollen met songs uit het American Songbook Repertoire zal spelen. George Gershwin, Cole Porter, Duke Ellington e.a. zijn daarom “in levende lijve” aanwezig! Hierbij haakt het trio samen met Eduardo in, borduurt voort, speelt samen en reageert op de pianola.

Berend van den Berg is al vele jaren als pianist, componist en docent een vaste waarde in de Nederlandse jazzscene. De stijlvolle klank van zijn trio is stevig geworteld in de jazztraditie, waarbij een staaltje vakmanschap en bezonkenheid wordt tentoongespreid dat alleen in een loopbaan van vele jaren kan ontstaan.

Toegang €15,- , Stadspas en studenten  €12,50

 Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam