Maria Nemtsova, pianorecital

25 november 2018 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

De Russische concertpianiste Maria Nemtsova trad op in onder meer de Carnegie Weill recital hall in New York, de Queen Elisabeth Hall in Londen, de Ehrbar Saal in Wenen en andere grote concertzalen over de hele wereld. Ook is zij oprichtster van het liefdadigheidsproject  voor jonge musici in conflictzones “Muziek – voor vrede” (www.music-peace.com). Wij zijn verheugd over het optreden van deze begaafde pianiste in onze muzieksalon. U luistert naar Sergei Rachmaninoff, 6 Moments Musicaux Op. 16, Nicolai Medtner, Sonata Reminiscenza op.38 en Sergei Rachmaninoff, Variations on the theme of Coreli op. 42. Special guest Vitaly Vatulya, saxofoon.

www.marianemtsova.com

Toegang €15,- , Stadspas en studenten  €12,50

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam