Passepartouts voor het Geelvinck Fortepiano Festival 2019

Deel dit bericht:

Passepartouts

Met een passepartout krijgt u toegang tot een serie concerten tegen gereduceerd tarief. Hebt u een passepartout dan moet u  ook online tickets bestellen voor de concerten die u wilt bezoeken. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat het concert is uitverkocht en u niet naar binnen kunt.

Welke passepartouts zijn er?

Passepartout Festival 2019 Zutphen: 8 t/m 22 augustus, toegang tot bijna 20 concerten, waaronder 10 avondconcerten en korting op het wandelconcert, € 125,-

Passepartout Festival 2019 Lunchconcerten Zutphen (excl. lunch): 8 t/m 22 augustus, € 15,-

Passepartout Festival 2019 Amsterdam: 8 t/m 19 augustus, toegang tot 10 concerten in het Pianola Museum en Cromhouthuis, € 69,50

Passepartout Festival 2019 Pianola Museum: 8 t/m 14 augustus, toegang tot 5 concerten, grotendeels ’s avonds, € 39,50

 

Ik heb een passepartout, hoe reserveer ik mijn plaats bij de concerten die ik wil bezoeken

Hebt u of bestelt u een passepartout, dan bestelt u de gewenste tickets door naar het concert van uw keuze te gaan en vervolgens de tickets te bestellen met de optie “Passepartout” waarbij achter Passepartout de naam van uw passepartout staat.

Hebt u dus een Passepartout voor de Lunchconcerten dan kunt u de optie “Passepartout Lunchconcerten” selecteren bij de online tickets. Als u klaar bent gaat u naar uw winkelwagen, klikt op bestellen, vult uw gegevens in en rond de bestelling af. De tickets worden naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Boek alvast uw kaartjes / Buy tickets online

Boeking GVF 2018 Passepartouts en strippenkaart

Bijdrage à ten bate van het bespeelbaar houden van de historische instrumenten van de Sweelinck Collectie. Uw bijdrage gaat rechtstreeks naar de uitvoerende musici, die daarvan op hun beurt de helft aan ons restauratiefonds schenken.

Onderstaande kortingen zijn niet van toepassing op tickets voor het Beethovenfestival.

Afhankelijk van het concert dat u bezoekt kunnen onderstaande kortingen van toepassing zijn. Kortingsregelingen gelden ook voor partners.
english Depending on the concert you visit various discounts can be applicable, see the list below. Discounts are also applicable for partners.

- Vrienden Museum Geelvinck
- Museumkaarthouders
- IAmsterdam (concerten Pianolamuseum en Cromhouthuis)
- Mecenas (wanneer u ons een instrument heeft geschonken)
- donateur Pianola Museum (Stichting Nederlands Piano Museum)
- donateur Chopin Stichting Nederland
- donateur Wijnhuisfonds
- Vriend Zutphense Musea
- lid EPTA
- lid VVPN
- lid ICOM
- lid ICOMOS
- lid Europa Nostra
- lid Vereniging Rembrandt
- lid Nederlands Clavichord Genootschap
- lid Nederlands Clavecimbel Genootschap
- lid Cultuur & Historisch Platform Zutphen
- lid Platform Zaadmarkt
- lid Nederlandse Pianola vereniging
- lid Harmonium Vereniging Nederland
- lid KVNM
- lid CCN
- lid sKBL
- lid Kon. IGC
- lid Jonge Soos Heerde
- lid van het Gilde Zutphen
- Lid van de Amsterdamsche Kring
- studenten conservatorium en musicologie
- post-master muziekstudenten
- muziekdocentenLocatie

Muziek Museum Zutphen

Het Geelvinck Muziek Museum opende op 30 juni 2017 zijn deuren in Huis De Wildeman (voorheen Museum Henriëtte Polak), pal in de historische binnenstad van Zutphen. Dit imposante patriciërshuis met zijn eind 18e eeuwse klassieke gevel, stamt uit de late middeleeuwen. De stijlkamers met historische fortepiano's ademen de sfeer van Beethoven's tijd. Aan deze iconische componist, die volgens sommigen in Zutphen werd geboren, is de tentoonstelling op de 1e verdieping gewijd. Op de 2e verdieping – bij het open depot met restauratieatelier – bevindt zich een schuilkapel uit 1628. Regelmatig vinden er concerten op historische piano's uit de 18e en 19e eeuw plaats.

Zaadmarkt 88
7201 DE Zutphen
020-6390747 / 0642228300

Bezoek website

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam


Museum het Cromhouthuis

Het Cromhouthuis vertelt het verhaal van de roemruchte familie Cromhout, die bijna twee eeuwen lang de panden aan de Herengracht 366-368 bewoonde. Hun huizen zijn vandaag de dag nog net zo imposant en fraai als destijds in de Gouden Eeuw. Het Bijbels Museum bevindt zich op de bovenste verdiepingen.

Lees verder
Herengracht 368
1016 CH Amsterdam


Bezoek website