Russische kerstsferen met domra en gitaar

22 december 2018 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Een Russische muzikale kerstreis op domra en gitaar met Eugenia Markova en Vladimir Kirasirov uit Sint Petersburg. De domra, een traditioneel Russisch snaarinstrument, doet enigszins denken aan een luit of mandoline, heeft echter een volle en sonore klank. U hoort passages uit het ballet De Notenkraker van Tchaikovsky, het kerstconcert van Arcangelo Corelli , het Ave Maria van Astor Piazzolla en werken van Faure, Rachmaninov, Rimsky-Korsakov en…. kerstliederen als Stille nacht!

Met gastoptreden van operazangeres  Anna Emelyanova uit Moskou.

Toegang €17,50, Stadspas en studenten  €15,-

Bekijk concertprogramma >

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam