‘Sing, dance and dream’, met Duo Ebano

13 oktober 2018 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Duo Ebano bestaat uit de Italiaanse klarinettist Marco Danesi en pianist Paolo Gorini, makers van originele programma’s met introductie die de luisteraar dichter bij het klassieke kamermuziekrepertoire brengen. Met “Sing, dance and dream” voeren zij u mee in een meeslepend programma vol stemmingswisselingen. De klarinet lijkt wel te zingen. Dan, in combinatie met de piano, wordt de luisteraar meegenomen  naar opwindende dansmuziek, Met Debussy’s Eerste Rhapsodie creëert de klarinet een doorschijnend landschap waarin droomachtige beelden worden getoverd. Een afwisselend programma met werken van Saint Saëns, Ravel, Debussy, Von Weber en Lutoslawski.

Toegang €15,-, Stadspas en studenten  €12,50

Reserveren aanbevolen. Boek uw kaartjes alvast via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar info@pianola.nl of bel 020 – 627 96 24.



Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam