Solorecital exclusief met Anna Khomichko, een vleugje Moskou in Amsterdam, afgelast!

7 november 2020 | 20.15 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:

Anna Khomichko begon op 4-jarige leeftijd met pianospelen. In juni 2015 studeerde zij af aan het Gnessin conservatorium in Moskou bij de bekende Russische professor Vladymyr Tropp. Haar volmaakte kunstenaarsschap  berust op krachtige muzikale overtuigingskracht, intelligentie en rijpheid. Ze creëert aandachtige interpretaties met een verbazingwekkend delicaat geluid en een kristalheldere aanslag.

Zij wijdt zich aan eclectisch repertoire van Scarlatti tot muziek uit de 21ste eeuw en speelt zowel muziek uit de barok en klassieke periode als minder bekende romantische en moderne componisten. Haar fascinerende persoonlijkheid en charisma boeit ieder soort publiek.

Anna Khomichko biedt jongeren hoogwaardige content voor haar snel groeiende blogs over klassieke muziek op YouTube en Instagram. Ze creëert een rolmodel van een jonge vrouwelijke vooraanstaande musicus en inspireert op die manier duizenden tieners, feitelijk mensen van iedere leeftijd, achtergrond of professie.

Hoogtepunten uit het seizoen 2019/2020 zijn Anna Khomichko’s “Wagner am Klavier” recitals met een programma met onbekende pianowerken van Wagner in Berlijn, München, Dresden, het Theater Bremen, en -spelend op Wagner’s eigen piano- het Richard Wagner Museum Tribschen in Luzern.

Vanavond brengt zij werken uit de klassieke en romantische periode; een kleurrijk programma met composities van Mozart, Beethoven, Wagner. Wagner-Liszt en Chopin. Heerlijke muziek voor een mooie en vreugdevolle concertavond!

https://www.annakhomichko.com

Om dit Solorecital exclusief extra feestelijk te maken wordt avondkleding zeer op prijs gesteld.

Toegang €30,- , stadspas en studenten  €20,–

Bekijk concertprogramma >

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.

Uitverkocht / Sold out!


Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam