Trio Wander: “Songs from the Garden” Mix van Pop, Folk & Jazz: Uitgesteld

11 april 2021 | 17.00 uur | Pianola Museum, Amsterdam
Deel dit bericht:


english

We make decisions every day. We turn left here, and right there. But when did you last take the road less traveled?
WANDER wants to invite the listener to get lost in melodies, improvisation and stories.

WANDER is a trio from the Netherlands consisting of vocalists Babs van Bree, Renée Steenvoorden and Robbert Suilen. In their program ‘Songs from the Garden’ they mix Pop, Folk and Jazz music. Layers are created by the three voices and electric guitar. Original compositions and surprising arrangements make sure WANDER draw the listener away from the city crowds and into the stillness of nature on a journey through time.

Bekijk concertprogramma >

CORONA PROTOCOL PIANOLA MUSEUM

Van harte welkom in het Pianola Museum. Wij doen onze uiterste best om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Aan u als concertbezoeker vragen wij uw medewerking (voor uw eigen veiligheid, die van uw mede-bezoekers, optredende artiest en museummedewerkers). Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot uw gezelschap behoren. De garderobe is niet toegankelijk, uw jas en tas kunt u meenemen in de muzieksalon. De stoelen in de muzieksalon zijn genummerd. Wij verzoeken u van de aan u toegewezen stoelen gebruik te maken. Uw drankje kan mee naar binnen, ook in de pauze is het toegestaan een drankje te halen. Vermijd contactmomenten bij het toilet en in het cafe, bezoek deze plaatsen een voor een. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en medewerkers van het museum.

Ticketverkoop is nog niet begonnen / Ticketsales has not started yet.


Locatie

Pianola Museum

Het Pianola Museum, een van de kleinere musea van Amsterdam, bevindt zich in de Jordaan. In het museum staan tal van piano’s die vanzelf kunnen spelen: pianola's, reproduktiepiano's en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees verder
Westerstraat 106
1015 MN Amsterdam