Crowdfundingsactie voor Muziektheater ‘De Granaten Armband’

Deel dit bericht:

Pianiste Irina Parfenova is een ambitieus project begonnen: samen met acteur Bartho Braat en regisseur Gerardjan Rijnders:  ‘De Granaten Armband’ – een muziek & theaterproductie waarin Beethovens pianosonate op.2.nr.2 een belangrijke rol speelt.

Crowdfundingsactie ‘De Granaten Armband’

Irina Parfenova schrijft:

Beste  vrienden, familie kennissen en cultuurliefhebbers,

Wij zijn aan het ambitieuze project begonnen: “De Granaten Armband”. Dit is een verhaal van Alexander Koeprin (1870-1938),  een grote Russische schrijver en tijdgenoot van A.Tsjechov. Hij wordt ook wel de ‘Russische Maupassant’ genoemd vanwege zijn talloze psychologische verhalen. Het hoofdthema van dit verhaal is de tragiek van de onvoorwaardelijke liefde.

Het wordt een muziektheaterproductie waarin de pianosonate op.2.nr.2 van L.van Beethoven een belangrijke rol speelt.

“De Granaten Armband” wordt gespeeld door Bartho Braat (acteur) en Irina Parfenova (piano). Gerardjan Rijnders zal het verhaal bewerken en de voorstelling regisseren.

Om dit project te realiseren zijn wij een crowdfunding-campagne begonnen. Jullie steun is voor ons heel belangrijk want alleen door deze actie kunnen we ons project waar maken.

In de link hieronder kom je op de site van Voordekunst. Hier staat meer informatie over ons project en zien jullie onze tegenprestaties: https://www.voordekunst.nl/projecten/5vykUFHmHs5HTsJVVZ7RRm5BycTAV0BF

Alvast bedankt en tot ziens op de première!

Hartelijke groeten,

Bartho Braat     Irina Parfenova     Gerardjan Rijnders

P.S. We zijn ook erg dankbaar wanneer jullie dit bericht door zouden willen sturen naar jullie vrienden en kennissen.”

Museum Geelvinck steunt de realisering van deze muziektheaterproductie van ganser harte!

Aleksandr Koeprin

Aleksandr Ivanovitsj Koeprin (1870-1938) was een Russische schrijver, piloot en ontdekkingsreiziger. Hij is vooral bekend van novelles als Het Duel en De granaten Armband. Vladimir Nabokov vergeleek hem met Rudyard Kipling vanwege zijn verhalen over avonturiers. Koeprins moeder was een Tataarse prinses. (bron Wikipedia)