Bezoekersinformatie

Deel dit bericht:

De zesde editie van het Geelvinck Fortepiano Festival vindt plaats in oktober 2016. Op diverse (historische) locaties in en buiten Amsterdam kunt u genieten van kamermuziekconcerten, een symposium, masterclasses en het International Geelvinck Fortepiano Concours.

Kaartverkoop

Kaarten kunnen zowel aan de deur als online worden gekocht. Kaartjes aan de deur kunnen worden gekocht op de locatie waar het desbetreffende concert plaatsvindt.

U kunt ook online kaarten kopen via het programma op de website: selecteer het concert van uw keuze door te klikken op ‘Lees verder’ en klik vervolgens op ‘Bestel uw kaartjes’. U zult doorgestuurd worden naar de website van Museum Geelvinck waar de kaartjes kunnen worden besteld. U krijgt per e-mail een bevestiging, dat tevens uw toegangsbewijs is.

De masterclasses en het International Geelvinck Fortepiano Festival zijn voor iedereen toegankelijk. Voor jongeren t/m 27 jaar zijn deze evenementen gratis toegankelijk en regulier gelden de museumtarieven.

De concertlocaties hebben een beperkte publiekscapaciteit. Wees er daarom op tijd bij en bestel gauw uw kaartjes: vol is vol!

Restitutie van entreegeld is niet mogelijk.

Kortingen

Quantumkorting: vanaf 4 tickets per concert, geldt voor iedereen het kortingstarief.

Combikaart: u ontvangt de Combikaart zodra u online van tenminste twee concerten kaarten bestelt. Met deze Combikaart geld het kortingstarief bij alle concerten! Laat uw kaart aftekenen: na 4 concerten is het 5e concert gratis!

Inlichtingen

Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar: info@geelvinck.nl of bellen naar de festivalorganisatie: 020 63 907 47 (van maandag t/m donderdag van 11:00-17:00).

Bereikbaarheid

Het Geelvinck Fortepiano Festival vindt plaats op verschillende locaties binnen en buiten Amsterdam. Naast enkele vaste plekken in de binnenstad zijn er elk jaar nieuwe locaties waar de concerten en alle andere evenementen worden gehouden.

De vijfde editie vindt plaats op de volgende locaties:
• Museum Geelvinck Hinlopen Huis, Amsterdam
• Amstelkerk, Amsterdam
• Felix Meritis, Amsterdam
• Posthoornkerk, Amsterdam
• Huis Schouwenburg, ‘t Harde
• Het Jagthuis, Nederhorst den Berg
• Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther
• Honig Breethuis, Zaandijk

De openbare masterclasses en het International Geelvinck Fortepiano Concours vinden plaats in Museum Geelvinck Hinlopen Huis.

Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van de evenementen verschilt per locatie. Klik hier voor de specifieke toegankelijkheid van de verschillende locaties.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief via deze pagina. Museum Geelvinck en het Geelvinck Fortepiano Festival zijn ook actief op sociale media: like ons op Facebook, volg ons op Twitter en bekijk video-opnames op YouTube!