Steun ons

Deel dit bericht:

Sluit u aan bij de Geelvinck Vriendenkring of ondersteun het Geelvinck Fortepiano Festival en Museum Geelvinck op een andere wijze.

Museum Geelvinck wil het publiek een genuanceerd beeld geven hoe in de 18e en 19e eeuw – en ook nu nog – gewoond wordt in een stadspaleis aan de gracht.

Muziek maakt hier een belangrijk deel van uit. Iedere zondag kunt u genieten van een kamerconcert in de Geelvinck Salon waar de traditie van de salons uit de 18de en 19de eeuw word herleefd, zoals destijds in Wenen en Parijs maar ook in Amsterdam. Ontmoetingen in een plezierige ambiance, muziek, een goed gesprek en gezelligheid. Alles in een oase van rust, stijl en grandeur.

Met uw donaties helpt u zowel het Geelvinck Fortepiano Festival als Museum Geelvinck en haar collecties in stand te houden, vernieuwen en culturele activiteiten, zoals de Geelvinck Salon, te realiseren.

De belangrijkste collectie, die wij beheren, is de Sweelinck Collectie met ruim 80 historische piano’s, de belangrijkste collectie op dit gebied in Nederland. Regelmatig ontvangen wij historische piano’s en andere objecten als schenking. Wij zijn verheugd met iedere schenking – ook uit nalatenschap. Hiermee zorgt u dat een volgende generatie kan kennismaken met ons muzikale verleden.