Heritage Slow Tourism Lab on Slow Food Travel, Zoom Meeting 21 October, 11 – 12.30h 

Deel dit bericht:

Burcin Kalabay Hatipoglu & Karin Elgin – Nijhuis are happy to invite you to join 21 October, next HTHIC Heritage & Slow Tourism Lab. This October meeting will focus on Slow Food Travel and introduces Michele Rumiz, director Slow Food Travel of Slow Food International, and Eckart Mandler, manager of the Slow Food Travel Karinthia Project in Austria.

Read more and RSVP via Zoom to secure your seat.
The HTHIC Heritage & slow TourismLAB meeting on Slow Food Travel will be part of the Terra Madre Salone del Gusto 2020-2021 programme. We are truly honoured. Terra Madre, the most important international Slow Food event dedicated to good, clean and fair food, will commence on 8 October.

Heritage Slow Tourism Lab on Slow Food Travel

Welkom in het HTHIC Heritage & Slow TourismLAB. In dit LAB ontmoeten onderzoekers, studenten, ondernemers en beleidsmakers elkaar om samen de betekenis en toepassing van Slow te verkennen. Centraal staat de vraag: hoe bescherm je natuurlijk en cultureel erfgoed dankzij en ondanks toerisme?  lees meer >

Terra Madre Salone del Gusto 2020

Op 21 oktober in het LAB: Michele Rumiz (Slow Food Travel, Slow Food International, Italië) en Eckart Mandler (Slow Food Travel Karinthië, Oostenrijk). U bent van harte welkom op woensdag 21 oktober aanstaande. Deze ontmoeting in het LAB zal onderdeel uitmaken van Terra Madre Salone del Gusto 2020-2021lees meer >

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Deel uw contactgegevens met ons en wij houden u op de hoogte van aanstaande ontmoetingen in het virtuele Heritage & Slow TourismLAB. Bent u betrokken bij relevant onderzoek of bij de toepassing van de Slow-filosofie in uw regio, stad, organisatie of onderneming, voel u vrij contact op te nemen over de mogelijkheid uw kennis en ervaring te delen in het LAB.  lees meer >

Slow Adventure

Slow Adventure was het thema van de eerste ontmoeting in het Heritage & Slow TourismLAB. Sara Mair Bellshaw (Slow Adventure) en Celia Bull (Selkie Explorers) spraken op 2 september 2020 over “Critical Success Factors for the Slow Adventure Organisation and Businesses”. Sara Mair Bellshaw vertelde waarom Celia en haar boot Selkie “de ware essentie van Slow Adventure belichamen”, over de samenwerking met bestemmingen en Slow Adventure ambassadeurs en over het waarborgen van de continuïteit van het succesvolle Slow Adventure-project. Deelnemers aan deze LAB meeting zullen later dit najaar een samenvatting van de discussie ontvangen.

MuseumGeelvinck

Museum Geelvinck heeft indertijd het Slow Food Convivium Amsterdam-Centrum geïnitieerd, waaruit de succesvolle Slow Food Tafel op de Koninklijke Industrieele Groote Club is ontstaan. Tevens zijn wij actief lid van Citta Slow Heerde in Gelderland.