IN DOORS chamber music festival, 14-15-16 februari in Diepenheim

Deel dit bericht:

Een festivalweekend gevuld met klassieke muziek in alle vormen, gespeeld door 60 jonge musici. Van 14 tot 16 februari 2020 zal Diepenheim een podium bieden aan het gloednieuwe kamermuziekfestival IN DOORS.

IN DOORS chamber music festival

Lisa Lotte Grotholt, artistiek leider van IN DOORS schrijft: Met trots presenteren wij het IN DOORS chamber music festival.
Graag nodigen wij je uit om op 14,15 en/of 16 februari naar Diepenheim te komen, want dan komen er 60 jonge musici  spelen op het jongste kamermuziek festival van Nederland
Er zijn 3 heel diverse voorstellingen: Twee sprookjes, Nederlands Toptalent, Twents Talent  en 2 Muziek Momenten ( op 8 locaties word kamermuziek gemaakt).
Alle voorstellingen: 10 euro en kinderen t/m 12 gratis.
Dit is de link naar de website: https://www.indoors-chambermusicfestival.nl/
Nu begrijp je vast en zeker dat we bezig zijn met de PR van het festival en hoe meer mensen ons zouden willen helpen met het verspreiden van dit gloednieuwe IN DOORS chamber music festival hoe beter want publiek is natuurlijk de mooiste beloning. We hopen dat je het festival onder de aandacht  wilt  brengen van iedereen die je kent
Delen via mail of Facebook mag (graag zelfs). Dat zou echt heel geweldig zijn!
We hopen je te ontmoeten in Diepenheim!
Alvast heel erg bedankt voor de interesse!
Isabelle Haverkort, PR en programmeur
Sander Borst, Secretaris
Tim Staal, Penningmeester
Lotte Grotholt, Artistiek leider en voorzitter

Programma

Vrijdagavond 14 februari om 20.00 uur zullen de sprookjes die diezelfde dag op de basisschool muzikaal vertolkt zijn, toegankelijk zijn voor iedereen.

Zaterdagmiddag 15 februari van 14.00/16.00 uur en zondagmiddag 16 februari van 13.00/15.00 uur is er het Muziek Moment. Op 8 verschillende locaties in Diepenheim wordt kamermuziek gemaakt: Je kunt met een kaartje je eigen route uitstippelen langs je 4 favoriete ensembles.

Zaterdagavond om 20.00 vind in Herberg de Pol het concert ‘Nederlands Toptalent’ plaats.

De 4 jonge toptalenten Ramon van Engelenhoven (piano), Laetitia Gerards (zang), Emma Roijackers (viool) en Tom Feltgen (cello) spelen hier gevarieerd programma.

Twents Talent

Zondag om 16.00 uur sluit het festival met ‘Twents Talent’: zo’n vijf kwartier gevuld met muziek gemaakt door jonge musici van eigen bodem! Deze conservatorium studenten zijn: Sietske Veldkamp (klarinet), Simon Velthuis (cello), Sebastiaan Haverkate (trompet) samen met Louis ten Vregelaar (orgel) en Isabelle Haverkort (dwarsfluit). Vincent Pollemans zal het IN DOORS string ensemble dirigeren.

website, info & kaartjes

Kijk op onze website www.indoors-chambermusicfestival.nl voor alle informatie!
Wij hebben er zin in en ontmoeten u graag in Diepenheim!

Kaarten: 10 euro per stuk
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Kaartjes te bestellen via:

Lisa Lotte Grotholt – artistiek leider

Ontmoet: Lisa Lotte Grotholt onze Artistiek Leider van het IN DOORS chamber music festival.
Afgelopen zomer tijdens masterclasses in Italie, kwam ik op het idee om ook een Kamermuziek festival te organiseren in Diepenheim. Diepenheim is al een stadje met veel kunst en cultuur, en prachtige locaties. Zelf heb ik een grote passie voor het maken van kamermuziek, want er is niks leukers dan samenspelen met elkaar. En ik wil graag zo veel mogelijk mensen in contact brengen met alle vormen van kamermuziek!