Pianist Frederic Voorn ZOOMt Benefiet Pianoconcert op Goede Vrijdag 10 april, 20.45 uur

Deel dit bericht:

Pianist Frederic Voorn nodigt u uit om op de avond van Goede Vrijdag, 10 april 2020 om 20.45 uur, zijn Benefiet concert ten bare van de Voedselbank in Alkmaar mee te beleven via ZOOM, met Bach, Beethoven & Voorn.

Frederic schrijft:

Beste allen,
Mijn eerste Benefietconcert via ZOOM ten bate van de Voedselbank op vrijdag 3 april j.l. was een groot succes en vraagt om een vervolg. Aanstaande vrijdag 10 april geef ik het tweede Benefietconcert voor de Voedselbank. Aanvang wederom 20:45 uur en het concert duurt weer een half uur.

Bach, Beethoven & Voorn

Ook deze keer speel ik een Prelude en Fuga van Bach, gevolgd door drie onbekende werken van Beethoven, die hij als souvenir schreef in het poezie album van bezoekers. Een van deze drie is het laatste pianostukje dat Beethoven heeft geschreven.

ZOOM Wereldpremière: Dolcetti

Verder hoort u de Zoom Wereldpremière van vijf stukken, getiteld Dolcetti, die ik voor Spotify heb geschreven en die daar binnenkort op zullen verschijnen. In deze werken heb ik vooral gezocht naar eenvoud en herkenbaarheid, waarbij de grenzen van de klassieke muziek hier en daar zelfs worden overschreden.

Benefietconcert Donatie Voedselbank

Voor het benefietconcert vraag ik een donatie en deze zal geschonken worden aan de Voedselbank in Alkmaar. Ik doe dit samen met de Stichting Filosofie en Meditatie (SFM) die al jaren deze voedselbank ondersteunt. De SFM is een ANBI stichting die donaties mag ontvangen. Jullie donaties zijn, afhankelijk van jullie situatie, veelal fiscaal aftrekbaar.

Jullie kunnen je donatie overmaken naar:

Stichting Filosofie en Meditatie

IBAN: NL79 INGB 0000 1917 25

o.v.v. Benefietconcert Frederic Voorn
(voor het schenkingenregister moet je even je naam, email en woonadres opgeven)

Mee-zoomen? stuur een email

Interesse? Stuur een email: fredericvoorn@xs4all.nl  en ik stuur je een paar dagen van tevoren de link. Als jullie anderen kennen die dit wellicht willen bijwonen, van harte welkom!

Graag tot ziens vrijdagavond 10 april, 20.45 uur.

Hartelijke groet,
Frederic Voorn

fredericvoorn@xs4all.nl
www.fredericvoorn.nl