Website Beethoven Forever Young Festival in Zutphen 12-13-14 juni 2020 nu in de Lucht

Deel dit bericht:

Beethoven is in 2020 weliswaar 250 jaar oud (in Zutphen denkt men 248 jaar), maar zijn muziek klinkt forever young. En dat is te horen tijdens het Beethoven Forever Young Festival in Zutphen, 12-13-14 juni 2020. Op de kersverse website staat al een aantrekkelijk programma aangekondigd.

Beethoven – Forever Young?

Je kunt er niet omheen. 250 jaar nadat hij het levenslicht zag in Zutphen (of was het toch Bonn?) leeft zijn muziek meer dan ooit. Ludwig van Beethoven: hij was de componist, meesterpianist en rockstar van de 19e eeuw. Zijn creativiteit, genialiteit en expressieve persoonlijkheid hebben geleid tot de meest fantastische composities. Ook nu nog vormt zijn werk een inspiratiebron voor velen. Tijdens het Beethoven Festival Forever Young vieren we zijn leven en werk. Jong aanstormend talent en musici van wereldfaam laten zich inspireren door de meester en vertalen dat in verrassende concerten op bijzondere locaties in en om Zutphen.

Bekijk de kersverse website, net in de lucht!

Kaartjes bestellen met Early Bird voordeel

Early Bird: kaartjes bestellen met Early Bird voordeel, is mogelijk voor de concerten die in de Buitensociƫteit plaats vinden, voor zover de voorrad strekt, uiterlijk t/m 31 maart! Nu doen dus!!

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van alle festivalnieuwtjes, kunt u zich inschrijven op de Nieuwsbrief (zie helemaal onderaan de website)